over Nomads of Change - bedrijfsprofiel 

<naamgeving en bedrijfsprofiel voor nieuwe bedrijf van Simone Beerepoot>

Nomads of Change is de gids voor organisaties die serieus stappen willen zetten naar een andere manier van werken. Wij brengen mensen in beweging. Als organisatienomaden nemen we jouw bedrijf mee op reis naar meer bezieling, kracht en betekenis. Naar ontwikkeling en groei, nieuwe energie en sterkere focus. Een spannende expeditie die vraagt om lef en doorzettingsvermogen. Wij zijn er klaar voor!

De reis kan beginnen

Vanuit een zorgvuldige analyse van het vertrekpunt bepalen we de beste route naar de gewenste bestemming. Die bestemming kan van alles zijn: zelforganisatie bijvoorbeeld, een andere manier van samenwerken en besluiten nemen of meer creativiteit en innovatiekracht. NoC begeleidt jullie reis met energie en enthousiasme, met een ervaren strategische blik en een recht-door-zee aanpak. We houden de vaart er lekker in, maar staan op tijd stil om de koers te checken en doorbraken te vieren. Onderweg doet ieders verhaal er toe. Elke bijdrage is belangrijk. We halen het onderste boven, om de organisatie te laten bruisen en blijvende verandering in te zetten.

Waar gaan we naartoe?

Bij medewerkers zetten we in op de versterking van eigenaarschap en autonomie. Dat doen we vanuit de ervaring dat mensen zelf heel goed weten hoe hun werk slimmer kan. Met voldoende regel- en beslisruimte doen zij hun werk zelfstandiger, productiever en met meer plezier. Leidinggevenden helpen we om leiders te worden. Om meer los te laten en - met de ruimte die dat oplevert - vol vertrouwen nieuwe wegen in te slaan. We begeleiden hen naar een leiderschap met meer rust en overzicht, meer focus op de lange termijn en de grote lijnen. Met als gezamenlijke doel: een succesvolle, slagvaardige organisatie waar mensen hun werk leuk vinden en kunnen floreren.

Van vertrekpunt naar bestemming

Een blijvende en breed-gedragen omwenteling vraagt om moed, geduld en een sterk geloof in de kracht van de organisatie. De weg is kronkelig en we komen ongetwijfeld valkuilen en drempels tegen. NoC begeleidt jullie de hele route, met het hogere organisatiedoel als kompas. Onze manier om inzichten en oplossingen te verkrijgen is niet standaard. Met collectieve uitvragen, workshops, coaching en context gaming werken we aan het serieus leuk maken van werk. Mensen zijn de motor tijdens deze ontdekkingstocht. Samen zorgen we voor een positieve verander-vibe die de creativiteit en energie volop doet stromen.

Let’s get things movin’!

VOLGENDE