top of page
Scherm­afbeelding 2022-12-20 om 12.32_edited.jpg

Next Nature Academy

manifest - samen maken we de toekomst

Stel je een wereld voor waarin mens, natuur en technologie niet met elkaar in competitie zijn, maar samensmelten en elkaar versterken. Een nieuw tijdperk, waarin we met alle soorten harmonieus, duurzaam en eerlijk samenleven. Een toekomst waarin we complexe uitdagingen rond klimaat, duurzaamheid, pandemieën, voedselvoorziening en verstedelijking op nieuwe manieren aangaan en overwinnen.

 

Het is geen science fiction, maar next nature. Als we onze huidige mindset loslaten en over de gewenste toekomst durven denken vanuit een nieuw kader. Een positief denkkader waarin de mens niet meer leidend is. Waarin de natuur een dynamisch element is en technologie de evolutie mede bepaalt.

 

De gewenste toekomst vormgeven

Next Nature Academy nodigt je uit actief aan de slag te gaan met het nieuwe perspectief dat Next Nature biedt. Als de mens, natuur en technologie elkaar in balans houden en versterken, wat is dan jouw gewenste toekomst? Welke impact kun jij nu al hebben voor een leefbare aarde? Wat kan jouw organisatie betekenen? Met verdiepende programma’s rond de exposities, projecten en lezingen van Next Nature maken we de stap van verwondering naar verandering.

 

Ruimteschip Aarde - dat zijn wij

Scholieren en studenten, wetenschappers en ondernemers, beleidsmakers en bestuurders, ontwerpers, kunstenaars en andere vrije denkers: allemaal samen vormen we de bemanning van ruimteschip Aarde. Er zijn geen passagiers, het is aan óns om een nieuwe koers in te slaan. Een koers die leidt naar een duurzame, eerlijke en inclusieve toekomst - voor en met alles wat leeft.

 

Next Nature Academy. Join the crew on spaceship earth.

VORIGE 

VOLGENDE

bottom of page