top of page

Duurzaamheid als missie - webpagina 

 We leggen de lat hoog als het gaat om morgen

Goed werken, dat is werken met als missie duurzaamheid en circulariteit. Bij Drentea is dat dagelijkse praktijk. Wij zetten ons 100% in om koploper te zijn, met schone, duurzame en circulaire producten. Ook als het gaat om mensen, energie en de samenwerking met producenten gaan we héél ver om ons doel te bereiken: zorgen dat morgen werkt.

Bewust beter worden.

De wereld om ons heen is ons dierbaar. De vakmensen in onze fabriek, de mannen en vrouwen op kantoor, van lasser tot marketeer, van directeur tot stagiair: allemaal werken we bewust aan een betere wereld. Dat hoort gewoon bij Drentea.

Voor een schoner milieu willen we voorop lopen in onze branche met schone, duurzame en circulaire producten. Duurzaam ondernemen zie je terug in alles wat we doen. Van begin tot eind. We zijn trots op wat we al hebben bereikt en werken volledig transparant aan onze duurzaamheidsambities. #AllesOp Tafel noemen we dat.

Samen maken we de cirkel rond

Drentea wil koploper zijn in circulair ondernemen. Niet omdat het hip is of een hype. Maar omdat het voor ons dé manier is om positieve impact te hebben op de wereld om ons heen. Circulair betekent bij Drentea: hergebruik van materiaal, duurzame energie gebruiken, samenwerken in de productieketen en mensen centraal stellen. Dat is nogal wat. Maar we worden er steeds beter in. Samen maken we de cirkel rond.

Het is bij ons in Emmen dat materialen nieuwe bronnen vinden. Hier wordt ‘duurzaam’ door en voor mensen gemaakt.

Met de menselijke maat

Dat we bij Drentea maatschappelijk verantwoord ondernemen is misschien nog wat zwak gesteld. We willen niet alleen ‘verantwoord’ werken, maar met onze manier van ondernemen iets belangrijks toevoegen voor onze mensen, onze klanten en de maatschappij. Werken met de ‘menselijke maat’ betekent dat wij ons heel concreet inzetten voor gezonde en gelukkige mensen in een gezonde samenleving.

<drentea.nl>

VORIGE 

bottom of page